Takarítónő Budapesten

Takarítónő

Takarítónő

Ablaktisztítás

2017. május 24. - KorrektTakaritas

ablaktisztitas_1.jpg

Ablaktisztítás Budapesten korrekt áron, ha nem szeretné ön végezni a munkát akkor keressen minket vagy ha ön szeretné elvégezni akkor mutatunk pár tippet, trükköt, hogy hogyan tudja szép tisztára varázsolni ablakait.

A szolgáltatásunkról: 

Az ablaktisztításba beletartozik a keretek tisztítása kívül-belül és a redőnyök tisztítása is, külön kérésre a függönyök le és felszerelése is, amíg az ablakot tisztítjuk elindíthatja a mosást és mire végzünk már a tiszta függönyt visszatesszük a karnisokra. 

Hogyan tisztítsuk magunk az ablakunkat?

  1. Az ablaktisztító eszközök
    Először is a jó munkához jó eszközök és tisztítószerekre van szükségünk, a legtöbb áruházban már nagyon jó ablaklehúzókat vásárolhatunk, de ha nincs ilyenünk akár használhatjuk az autónk ablaklehúzóját is és ha az sem áll rendelkezésre akkor egy jó minőségű rongy vagy Szilvia lehet a segítségünkre, és ha ezek sem állnak valamilyen oknál fogva a rendelkezésre akkor jó tudni, hogy újságpapírral is nagyon jó eredményt tudunk elérni, persze ablaktisztító vegyszerre mindig szükségünk lesz a jó eredmény eléréséhez, de ha nem áll rendelkezésünkre kifejezett ablaktisztító akkor használhatunk mosogatószert vagy akár sampont is a legjobb sampon erre a célra a WU2 zsíros hajra, ami jól oldja a zsíros szennyeződéseket is. 
    ablaktisztitas.jpg
  2. Ablaktisztítás folyamatai
    Elsőként az ablakkereteket érdemes megtisztítani, amire a legtöbb esetben a dörzsi szivacs és a ciff a legjobb párosítás, az ablak kereteket akár több évig nem tisztítják le az emberek és észre sem vesszük és több szín árnyalattal változik meg az ablak keretének színe főleg a fehér műanyag keretek esetében, ha ezeket kicsit megdörzsöljük máris láthatjuk az eredeti színét ablakunknak. Ezután következhet a redőny és az üveg felület. Az üveg felületre először vigyük fel a vegyszert és ronggyal vagy vizező segítségével töröljük át az ablakot vele, ezután pedig már egy jó lehúzóval csak le kell húznunk a vizes vegyszert az ablakról. Érdemes az ablak keret aljára rongyot tenni, hogy a lehúzott víz ne menjen a párkányra. A fenti képen látható eszközt már elérhető áron megvehetjük aminek segítségével nincs több lecsorgó víz, az akkumulátoros készülék magába szívja az ablakról lecsorgó vizes vegyszert. és már ragyog is az ablak. Ha nincsenek ilyen eszközeink akkor gyűrjünk össze újságpapírt és azzal töröljük szárazra az ablakokat.

Ha szeretné ránk bízni az ablaktisztítást akkor a fejlécben található telefonszámon tud minket elérni.

A bejegyzés trackback címe:

https://takaritono.blog.hu/api/trackback/id/tr7112538559

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása