Takarítónő Budapesten

Takarítónő

Takarítónő

Takarítónő

2017. május 24. - KorrektTakaritas

Kedves Látogató!

Ha szeretné egy korrekt megbízható takarítónőre bízni otthonának takarítását akkor a legjobb helyen jár, vállaljuk csapatunkkal akár több száz négyzetméteres családi házak nagytakarítását. A takarítást nem a megszokott gyors nagytakarításként végezzük hanem nagyon precízen és alaposan, amibe bele tartozik az elmozdítható bútorok és gépek mögötti takarítás is.

takaritono1.jpg

A takarításhoz minden eszközt viszünk magunkkal így önnek nem kell gondoskodnia másról mint meleg vízről. Nagyon sok tisztítószert kipróbáltunk már és egy hazai gyártású tisztítószer mellett döntöttünk, hogy támogassuk az ország fejlődését és a minősége a termékeknek Európa szintű ami nagyon megkönnyíti a munkánkat. A makacs szennyeződések egy sütőn vagy egy elhanyagolt tűzhelyen nagyon nehéz feladatot tud okozni, de ezeknek a vegyszereknek köszönhetően tényleg sokkal egyszerűbb a dolgunk.

mindent-viszunk-nagytakaritashoz_1.jpg

Mellékhelyiségek takarítása egy nagyon különleges feladat hiszen itt is nagyon alaposan kell eljárnunk, nagyon sok olyan wc-vel találkozunk ahol nagyon elhanyagolt a perem alatti rész vagy a wc csésze alja már nem fehér hanem fekete, a vegyszereinknek köszönhetően ezek esetében is csodákra vagyunk képesek. 

A rendszeres takarítás esetében a kialkudott időpontokban pontosan érkezünk és nem feledkezünk meg ügyfeleinkről ha esetleg még sem tudnánk menni mindenképp értesítjük ügyfelünket. A legtöbb esetben minden új ügyfelünknek aki rendszeres takarítást szeretne kérni ajánljuk, hogy kezdjünk egy nagytakarítással ahol már megismerhet minket, láthatja, hogy milyen minőségben dolgozunk és ha elégedett a munkánkkal megbeszélhetjük a továbbiakat. A nagytakarítás után már csak fent kell tartanunk a tisztaságot azt a minőséget amit képviselünk így nincs meglepetés senki számára. Keressen minket ha takarítónőt szeretne rendelni és szeretné profikra bízni a takarítást.

Amennyiben minket választ akkor keressen minket telefonszámunkon amit a fejléc képén láthat.

A bejegyzés trackback címe:

https://takaritono.blog.hu/api/trackback/id/tr2812538503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása