Takarítónő Budapesten

Takarítónő

Takarítónő

Nagytakarítás

2017. július 28. - KorrektTakaritas

nagytakaritas.jpg

A legtöbb embernek gondot okoz a nagytakarítás és főleg a férfiaknak akik nemrég kezdték az önálló életet, nekik ajánljuk szolgáltatásunkat. A legtöbben szeretnének spórolni a takarítási díjon, nekik azt ajánljuk, hogy a pipere takarítást végezzék maguk és félévente bízzák egy takarító cégre a nagytakarítást amikor a legnehezebb feladatokat végezzük el az ügyfelek részére.

Mi tartozik bele egy lakás vagy családi ház nagytakarításába?

  • Ablaktisztítás
    Az ablaktisztításnak nekikezdeni eszközök nélkül nehézkes feladat bár sok praktikát és trükköt lehet alkalmazni ami működik is, csak sokkal időigényesebb mint egy minőségi ablak lehúzó eszközzel és minőségi ipari tisztítószerrel amit az aplinisták is használnak. Az ablaktisztításba beletartozik az ablakok kereteinek a záródó részeknek és a redőnyöknek a tisztítása is.
  • Szőnyegtisztítás
    Első sorban porszívó kell hozzá ami a legtöbb háztartásban megtalálható, de ha tényleg azt szeretnénk, hogy teljesen atka és por mentes legyen a szőnyegünk esetleg foltokat is szeretnénk eltávolítani akkor már komolyabb gépre van szükség amelyet úgy hívnak, hogy extrakciós kárpit tisztító gép, amely víz és vegszer segítségével úgymond átmossa a szőnyeget úgy, hogy szinte száraz marad az eljárás végére. Persze itt is vannak házi praktikák amelyek működnek is, biztosan mindenki ismeri a Vanis szőnyegtisztító eszközöket amelyek valóban működnek, mi is használjuk egyes termékeiket.
  • Mellékhelyiségek fertőtlenítő tisztítása
    A mellékhelyiségeket sokan nem szeretik tisztítani, pedig itt található a legtöbb baktérium amelyektől érdemes megszabadulni, amihez nem kell más mint egy jó gumikesztyű és egy jó vegyszer ami valóban hat. A vízkő mentesítés is fejtörést okozhat, de ha van tapasztalatunk benne és ismerünk jó vízkőoldót akkor már gyerek játék, de nagyon óvatosan kell bánnunk ezekkel a vegyszerekkel, mert komoly károkat és balesetet is okozhatnak, mindenképp érdemes védő kesztyűt használni, mert komoly sérüléseket okozhatnak ezek az igen erős vegyszerek pár másodperc alatt.
  • Teljes portalanítás
    Lepakolni a kiegészítőket, áttörölni a vázákat, ez mind mind hosszadalmas feladat azokban az ingatlanokban amelyekben nagyon sok a kiegészítő, portalanítás az ágy alatt az elhúzható szekrények mögött és mindenhol ahová beférkőzhet a por. Radiátorok portalanítása ha szétszedhető akkor a belsejében is.
  • Konyha tisztítása
    Sütő, mikró, hűtőszekrény tisztítása is mind nagyon macerás és nehéz feladat, ezekhez is megfelelő eszközökre és vegyszerekre van szükség, hogy gyorsan és hatékonyan tudjuk elvégezni a feladatot.

Tippek trükkök a nagytakarításhoz ha magunk végezzük:

  1.  Ecet mint tisztítószer
    Az ecettel nagyon sok feladatot tudunk megoldani, bár szúrós szaga miatt ezt sokan nem is tudják alkalmazni, de sok esetben használjuk mi is azokon a helyeken ahol nincs más megoldás, nagyon jó a felújítás utáni cement fátyol eltávolítására is, és ablak tisztításnál is nagyon nagy segítséget nyújthat.
  2. WU 2 sampon
    Elsőre nekem is új volt és csodálkoztam amikor megmutatták, hogy igen is nagyon jól lehet vele ablakot tisztítani,d e szinte bármit, legyen az üveg asztal vagy bejárati ajtó, esetleg fényes felületű bútor. De miért ilyen jó a WU2 sampon? Mert zsíroldó hatású, mára már többféle változatban lehet vásárolni ezért érdemes a zsíros hajra típust vásárolni amelynek még erősebb a zsíroldó hatása így könnyedén távolítja el az ujjlenyomatokat és egyéb szennyeződéseket is.
  3. Gőztisztító
    Nagyon sokan esküsznek rá, mi is kipróbáltuk, de a háztartási készülékek szinte semmit sem érnek az ipari készülékek pedig 1M forintnál kezdődnek, így ezt a készüléket semmiképp nem nevezném jó és költséghatékony megoldásnak.
  4. Fuga tisztítás
    Szintén egy nagyon nehéz feladat, de itt is alkalmazható az ecet és egy elhasználódott erős sörtéjű fogkefe, sajnos ez egy nagyon macerás és idő igényes feladat, lehet a boltokban kapni több ezer forintos fuga tisztító szereket amelyekkel könnyedén tudjuk megtisztítani a fugát, mi is hasonlót használunk, működik de sajnos nagyon drága.

Ha szeretné a nagytakarítást cégre bízni akkor hívjon minket: 0670-601-8809

Pár kép egy nagyon koszos ingatlanról:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://takaritono.blog.hu/api/trackback/id/tr6512696767

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása